Retail & Bedrijven

Omdat bedrijven ook
Koopjes verdienen

Retail & Bedrijven

Omdat bedrijven ook koopjes verdienen

Voor
wie
Zakelijk actief is

Voor
wie
een vaste partner zoekt

Voor
wie
scherpe prijzen wil

Retail & Bedrijven

Grote Voorraden

Snelle Levering

25 Jaar ervaring

Kundige verkopers

Bouwie is een doe-het-zelf en woonwinkel in één, gevestigd in Veen (NB) tussen Gorinchem en ’s-Hertogenbosch. Onze winkel van 8.400m² biedt een breed scala aan producten, zoals binnendeuren, laminaat- en houten vloeren, massief houten tafelbladen en -poten, diverse meubels, (eiken en Amerikaans walnoot) timmerpanelen, overzet vensterbanken, traprenovatie, tuinhout, wandbekleding en nog véél meer. Of u nu enkele producten nodig heeft of juiste grote bestellingen voor een renovatieproject, Bouwie is uw partner!

Zakelijke projecten

Niet alleen voor de particuliere klant, maar ook voor de zakelijke afnemer is Bouwie een betrouwbare en geschikte keuze. Omdat Bouwie veelal direct bij de bron inkoopt en gespecialiseerd is in het (op)kopen van grote (restant)partijen, beschikken we over grote voorraden in ons pand van 8.400 m² in Veen. Bouwie staat voor producten van hoge kwaliteit en continuïteit in het aanbod. Onze producten kunnen we dus snel en tegen scherpe prijzen leveren.

2023-02-17 sfeer-1 (Custom)

Zakelijk inschrijven is mogelijk wanneer u een bedrijf heeft welke affiniteit heeft met de bouwsector of interieurbouw. Interesse om uw timmer-, interieurbouw-, of aannemersbedrijf bij Bouwie in te schrijven? Vul dan het zakelijk inschrijfformulier hieronder in.

Heeft u interesse in het afnemen van grote volumes voor bijvoorbeeld weder verkoop / business to business of koopt u partijen in, neem dan contact op via jelle@bouwie.info

Ook interessant voor: Interieurarchitecten!

Met talloze unieke items fungeert onze winkel als showroom voor uw klanten. Neem ze mee naar Bouwie en laat ze de meest unieke woonitems zien, welke niemand anders verkoopt. Zo onderscheidt u zich écht als interieurarchitect!
Ook voor interieurarchitecten bieden wij diverse voordelen! Neem contact met ons op via jelle@bouwie.info


8400 m² winkelplezier

GRATIS GEBRUIK AANHANGWAGENS

dinsdag- en vrijdagavond koopavond

vakkundig advies

Schrijf je in voor
onze
Nieuwsbrief