Bouwie Wonen

Voor wie niet teveel wil betalen

Bouwie Wonen

Voor wie niet
teveel wil betalen

Welkom bij Bouwie, dé woonwinkel in het dorp Veen, gelegen tussen Gorinchem en Den Bosch. Bij Bouwie ben je aan het juiste adres voor prachtige meubels, unieke woonaccessoires en hoogwaardige massieve tafelbladen. Onze uitgebreide collectie is zorgvuldig samengesteld om aan al jouw wensen te voldoen.

Bouwie in Veen is jouw ultieme bestemming voor een uitgebreid assortiment aan meubels, tafelbladen en -poten en unieke woonaccessoires. Van massief eiken tafels tot sleeperwood wandplanken en van prachtige mangohouten kasten tot bijzondere Suar houten tafelbladen, wij hebben een ruim assortiment om aan al je woonwensen te voldoen. Bij Bouwie geloven we in kwaliteit, scherpe prijzen en klanttevredenheid. Deze drie mooie eigenschappen gecombineerd maakt winkelen bij Bouwie Wonen tot een unieke ervaring!

De deskundige en vriendelijke medewerkers van Bouwie staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te assisteren bij het vinden van de juiste woonartikelen en meubels voor je nieuwe inrichting. Of je nu op zoek bent naar advies over een nieuwe massief eiken eettafel, een prachtige vitrinekast om al je servies in op te bergen, een mooie eiken wandplank voor in de keuken of een lekkere stoel om ’s avonds een boekje te lezen, bij Bouwie ben je altijd van harte welkom en kun je rekenen op het beste advies en de beste service.

Bij Bouwie Wonen geloven we in het aanbieden van hoogwaardige producten, zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Houten en metalen kasten, massief eiken tafelbladen, eetkamerstoelen in allerlei stoffen en kleuren, heerlijke fauteuils, de mooiste wandplanken en plankendragers, unieke woonaccessoires en nog veel meer producten worden bij Bouwie dan ook tegen outlet prijzen verkocht!

Dus waar wacht je nog op? Kom snel eens langs bij Bouwie Wonen en ontdek met eigen ogen ons ruime en unieke aanbod, onze lage prijzen en scherpe outlet deals! Ervaar een geheel unieke wereld binnen de woonwinkel branche met een groot en bijzonder aanbod aan meubels, klantvriendelijke medewerkers, en service met een brede glimlach.

2001

Gedreven door handel, startte Tonnie Bouman in juli 2001 zijn eigen onderneming; Bouwie Handelsonderneming. De naam Bouwie komt van een oud werkgever van Tonnie, die hem destijds de bijnaam Bouwie gaf, wat dan weer van Bouman komt.  De handelsonderneming startte hij naast zijn werk in loondienst. Vanuit zijn schuur bij zijn eigen woning, handelde Tonnie…

2005

Een paar jaar later, zo eind 2005, is de handelsonderneming al flink gegroeid en richt Tonnie zich nu ook op de handel in laminaatvloeren. Langzaamaan bouwt hij dit verder uit naar doe-het-zelf artikelen zoals binnen- en buitendeuren, plaatmateriaal en diverse partijhandel. 

2006

In februari 2006 was Bouwie zo gegroeid, dat het tijd werd voor een eigen bedrijfshal, in Eethen. De schuur was intussen te klein geworden. 2006 was ook het jaar dat Tonnie stopte met zijn loondienstbetrekking en zich volledig ging richten op Bouwie.

2007

In 2007 groeide Bouwie ook uit zijn jasje in de bedrijfshal in Eethen. De mogelijkheid deed zich voor om een mooie loods in Giessen, à 1.250 m² te kunnen kopen en zo gebeurde ook. Hier kon hij rustig verder handelen.

2008

Een jaar na de aankoop van de loods in Giessen, kwam het naastgelegen pand te koop. Ook dat kocht Tonnie en zo verdubbelde het aantal vierkante meters in één klap naar 2.500 m² bedrijfsoppervlakte.

2011

Bouwie richt zich niet enkel en alleen meer op partijen en schade producten, maar ook  meer en meer op het importeren van grotere voorraden uit het buitenland. Eigen import van tuinhout uit omliggende landen bijvoorbeeld. Bouwie groeit dus gestaag verder, en 4 jaar na de aankoop van zijn pand in Giessen is ook dat pand…

2013

In 2013 is het zover, Bouwie gaat verder in Veen. Op een terrein van maar liefst 18.000 m² met een pand van 8.400 m² kan Tonnie zijn zich naar hartenlust uitleven. Het assortiment wordt steeds uitgebreider en de voorraden steeds groter. Alles nog steeds gericht op doe-het-zelf artikelen.

2015

Zo gaat dat een paar jaar door, en Tonnie blijft nieuwe dingen bedenken. Unieke producten aanbieden, producten en items die ‘niemand’ heeft. In 2015 zet Bouwie de stap om leveranciers van over de hele wereld te zoeken, die zulke unieke items kunnen leveren. Eigen import! Wat begon met (simpele) import van producten uit omringende buurlanden,…

2016

Langzaamaan kwamen er, naast het doe-het-zelf assortiment, steeds meer woonartikelen binnen. Wat begon met enkele tafels en tafelpoten, groeide gestaag door in een complete woonafdeling. Klanten kunnen tegenwoordig hun eigen tafel samenstellen, maar ook in stoelen, meubels en woonaccessoires is er voldoende keus. Het één net wat meer bijzonder dan het ander, en achter sommige…

2019

2019 is ook een memorabel jaar. Via de veiling kocht Tonnie, een béétje per ongeluk, een heus militair transport vliegtuig. De aanschaf was nog niet het moeilijkste, het transport naar Veen was echter een heel ander verhaal. Het was geen makkelijk opgave, maar gelukkig kwam dat uiteindelijk allemaal goed. En toen stond er ineens een…

2020

Bouwie vernieuwd in 2020 door het oude logo in een nieuw jasje te steken. Met het oog op de toekomst is ook de website compleet vernieuwd en wordt Bouwie steeds actiever op sociale media. Ondertussen blijft het assortiment van Bouwie groeien, vernieuwen en uitbreiden. De grote voorraden die we hebben zijn een echte uitkomst tijdens…

2021

Waar Bouwie vooral gericht was op de particulier, weten aannemers en bouwbedrijven ons steeds vaker te vinden. Bouwie start een groothandel op en inmiddels worden onze producten niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk én Spanje verkocht!

2023

In 2019 kocht Tonnie een heus Vliegtuig via de veiling. Na de nodige kopzorgen over het transport en het plaatsen van het Vliegtuig op het terrein van Bouwie, lukte het toch om het hele gevaarte een mooie en vaste plek te geven. En hoewel het Vliegtuig een mooie blikvanger is, waar media uit het hele…