Diverse deuren in onze outlet

Diverse deuren in onze outlet

Unieke
DIY
-woonwinkel

Unieke
producten

Winkeloppervlak van
8400
m2

De mooiste deuren van hoogwaardige kwaliteit vindt u in onze outlet. Bij Bouwie koopt u uw nieuwe doe-het-zelfartikelen altijd tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met een prachtige deur maakt u het uiterlijk van uw huis helemaal compleet. Uw voordeur is immers uw visitekaartje. Daarbij is het belangrijk om een deur van hoge kwaliteit te kopen in onze outlet.

Bekijk een greep uit ons assortiment

 75,- /stuk
in winkel verkijgbaar
niet online beschikbaar
 39,95 /stuk
in winkel verkijgbaar
niet online beschikbaar
Vanaf:  125,-
in winkel verkijgbaar
niet online beschikbaar
 150,-
in winkel verkijgbaar
niet online beschikbaar

Elk project wordt een succes met kwalitatieve deuren uit onze outlet

Bij Bouwie in Veen, een plaats in de buurt van ’s Hertogenbosch, vindt u alles wat u nodig heeft voor uw doe-het-zelfprojecten. U vindt bij ons deuren in allerlei kleuren, stijlen en formaten. Kies bijvoorbeeld voor een binnendeur van glas waardoor uw woonruimte extra groot lijkt. Wilt u uw hele woonkamer verbouwen en alle benodigde producten bij ons inslaan? Creëer een verzorgde uitstraling met het laminaat uit onze outlet. Kies een kleur die bij uw deur past en verander hiermee eenvoudig de uitstraling van elke ruimte. Voor een warme uitstraling raden wij ook onze houten vloeren aan.

Bent u op zoek naar deuren outlet van hoge kwaliteit?

Sfeer-Hallas-deur-rookglas.jpg

Kom langs en maak uw keuze uit ons gevarieerde aanbod

Kom eens langs in onze outlet en bekijk op uw gemak ons uitgebreide assortiment aan deuren. U kunt deze eenvoudig bij ons afhalen en direct mee naar huis nemen. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Ook diverse bedrijven weten ons te vinden. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan contact met ons op.

8400 m² winkelplezier

GRATIS GEBRUIK AANHANGWAGENS

dinsdag- en vrijdagavond koopavond

vakkundig advies

Schrijf je in voor
onze
Nieuwsbrief